Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Motor z auta nebo z vrtačky?

Motor z auta nebo z vrtačky? 14 roků 1 týden ago #5878

• Yenda
Zdravim všechny.. už dlouho mě trápí problém na mém New Beetlu 2.0i.. nevím je-li to normální ale ten motor má zvuk jak vrtačka.. nebo chcete-li strašně bzučí.. ve větších otáčkách ale nabere ten krásnej agresivní zvuk, přesto mě to moc trápí a byl bych moc rád za poskytnutí nahrávky zvuku 2.0i motoru nebo i za odpověd... děkuju
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Motor z auta nebo z vrtačky? 14 roků 1 týden ago #5884

• Lady
No asi máš trochu pravdu,myslel sem si že sem divný jenom já,taky mi příjde v nízkých otáčkách trochu divný,ten dvoulitr,ale ve vyšších je to moc pěkný zvuk...trošku mi to vadilo,tak prostě jezdím rychle a pořád to honím do otáček...Je sice větší spotřeba,ale až jednou v důchodu budu vnukům vyprávět že sem měl toho slavného v new beetla,tak budu říkat že krásně předl....

Motor z auta nebo z vrtačky? 14 roků 1 týden ago #5886

• Yenda
Jasný.. tak aspon že v tom nejsem sám xD . nikdy se mi nepodařilo odchytnout beetla co by měl 2.0i aby si poslechnul... nebo i 4ky golfy maj ten samej motor ale takovýho sem taky nenašel... A když sme u tý spotřeby, je normalní že sem přez zimu jezdil cca za 12litrů a na nádrž najel při štěstí 370km +- ? :)

Motor z auta nebo z vrtačky? 14 roků 1 týden ago #5888

• Lady
No normální to určitě není..je sice otázka jak si ten motor točil,ale i tak to je dost...takovou spotřebu sem měl v dobách kdy byla v háji lambda na motoru,šílené emise a ještě šílenější spotřeba,motor si někdy i pocukával, tak sem se dohrabal až k té lambdě,dal new a hned ta spotřeba klesla i výkon byl krapítek lepší...a odkud jsi? koukal sem do profilu a nic tam nemáš.

Motor z auta nebo z vrtačky? 14 roků 1 týden ago #5889

• Yenda
jo přijde mi někdy jak kdybych jezdil tejden, jak to cuká při řazení(i když je motor teplej) ale lambda bude asi drahá ne, to neni záležitost pár korun... sem z Karlovarskýho kraje respektive Sokolov

Motor z auta nebo z vrtačky? 14 roků 1 týden ago #5890

• vosic
Je pravda že ten motor má takovej trochu zvláštní zvuk,ale stejnej má i fábie 1.4 16V a s tím řazením mám někdy taky problém a to ho mám už 3 roky,stejnak bejt tebou ho radší našťouchnu na diagnostiku,kdybys měl lambdu,tak náhrada za originálku stojí kolem 3tis.,ale BOSCH což je dobrý.

Motor z auta nebo z vrtačky? 14 roků 1 týden ago #5891

• Yenda
no právě fábíím sem se vždycky smál co to je za luxovač a pak sem se zamyslel... dyt já mám to samý :cry: xD mno na diagnostiku musim každopádně... v zimně sem blbnul na letišti a od ý doby mi pořád svítí esp a pak sem si vyndal tachometr kvůli ručičce na otáčkoměru (ukazovala špatně otáčky.. při vyp. motoru nebyla na nule ale propadla se až dolů) tak sem to opravil ,ale začal mi svítit airbag xD

Motor z auta nebo z vrtačky? 14 roků 1 týden ago #5895

• vosic
To ESP jak ti svítí po tom blbnutí,by mohl bejt třeba jen poškozenej kabel k čidlu na kole,schválně to omrkni,já měl prodřenej káblik a taky mě to hodilo chybu a ještě,teď přesně nevim jak to tam bylo,ale něco s natočením volantu a pak to svítilo,jak se to vymazalo,tak to chodí,taky to bylo když jsem s tim kravil v zimě,teď to nic neudělá,udělej to co nejdřív,když to svítí,tak nejde ani ABSko.Ohledně toho volantu;nesundával si ho?Je tam pod volantem skrutnej kabel k airbagu,když sundáváš volant a nadáš ho tam spátky jak byl,nebo pootočíš s tím kabelem,tak při plným rejdu na jednu stranu ho urveš a je to v...

Škoda žes nenapsal o tejden dřív,jel jsem přes Sokolov,moch jsem ti to skouknout a našťouhnout,vybavení si vozim sebou a v rámci klubu bych za to ani snad nic moc nechtěl.

Motor z auta nebo z vrtačky? 14 roků 1 týden ago #5897

• Yenda
že byl byl vypojenej kabel je možný, když sem měnil kola ze zimních na letní tak tam vysel nějakej kabel ale nevěnoval sem tom u pozornost... a ten airbag, volant sem nesundaval to bude spíš v těch kabelech za tachometrem, ale vypojit ho a pak zase zapojit je fakt mr**čka ale to asi víš :) a že by si mi to napojil to si hodnej ale nejsem člen klubu... btw napojení mám zadarmo mám kámoše v servisu.. a ted sem si eště vzpoměl, když chci zahrabat tak ne že kola začnou prokluzovat(ted mluvim z pocitu ridiče uvnitř) ale přijde mi jako kdyby předek auta začal skákat(ne chcípáním motoru) ale prostě jak zbíječka

Motor z auta nebo z vrtačky? 14 roků 1 týden ago #5898

• vosic
tak to je jasný,kabel má kolem sebe takovou průchodku a má bejt nacvaklej v tlumiči a když ti tam jen tak visí,tak se prodře o kolo a stačí trocha soli a už to háže chybu a za nějakej čas ti ta sůl rozežere kabely jak mě,když to bude hodně,tak to udělej jak já;kus kabelu jsem vyříznul a nahradil ho jinou dvojlinkou,spájel jsem sem to,nejdřív jsem teda na ty kabílky natáhl smršťovačku a přez ně jednu větší a na ně ještě velkou s lepidlem a mám klid.S tím hrabáním nic neuděláš,to je myslim diferákem,Johnny by ti to řekl pesně.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.493 sekund