Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Ája

Ája 14 roků 8 měsíců ago #1417

• Ája
Ahoj všichni,
ráda se přidávám do fora a k nejkrásnějším autíčkům, co znám! Jak už psal někdo přede mnou, i u mě to byla láska na první pohled před xx ;) lety. Je to pro mě autíčko jedinečné a nenahraditelné :D
Celkem dlouho jsem jezdila s A3 ,ale i přes skvělé vlastnosti tohoto auta, jsem vždy pomrkávala po Beetlu ;) Letos k narozeninám jsem se konečně dokočkala New Beetle 2.3 V5 (tímto děkuji mému příteli za splnění snu a věřím, že i on si ho již zamiloval, i přes to , že tvrdí, že by nikdy nevěřil, že mu tento model od VW bude stát před barákem ;) )
A musim zatim říct, že mě můj brouček zatím v ničem nezklamal a jízda je naprosto úžasná!!! 8-)
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ája 14 roků 8 měsíců ago #1418

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
To máš fakt 2.3 V5 ?? :shock: . Super... nechtěla bys přijet na sraz do Jihlavy? Na tento motor bych se rád mrkl. Spotřeba, výkon, jak seš spokojená? A ještě bys mohla poslat registraci do klubu, nechceš? http://www.newbeetleclub.cz/index.php?clanek=1
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Ája 14 roků 8 měsíců ago #1419

• Ája
No výkon je oravdu skvělej...stačí se lehce dotknout plynu a letí jak o život... :ugeek: Spotřeba je samozřejmě větší, ale předtím jsem měla A3 1.8 a rozdíl je v tom minimální ;) . Já takhle silnej motor ani nechtěla, ale je fakt, že svezeníčko je to parádní ;) . vybírali jsme ze dvou, ten druhý byl 2litr a zkušební jízda opravdu rozhodla 8-) .

Ája 14 roků 8 měsíců ago #1420

• Ája
Jinak na nějakej srazík, bych ráda ale tu jihlavu opravdu nevim. U nás je to složitější s prací :roll: , ale musí to bejt supr. Jinak do klubu se zaregistuju ráda a samolepku bych taky ráda. ;)

Ája 14 roků 8 měsíců ago #1421

• Ingi
Dooooobryyyyy, motor super, a hlavne ta kuze vevnitr, to me dostava.... Az budou prasule tak si necham u svyho taky presit interier do kuze :P

Ája 14 roků 8 měsíců ago #1422

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ája napsal:
Jinak na nějakej srazík, bych ráda ale tu jihlavu opravdu nevim. U nás je to složitější s prací :roll: , ale musí to bejt supr. Jinak do klubu se zaregistuju ráda a samolepku bych taky ráda. ;)
A my tě pro změnu rádi uvidíme. Tak to zkus nějak zařídit tu Jihlavu. Je to až skoro za měsíc. Jinak o nálepku a registraci si napiš. Všechny info jsou tady na fóru a na webu.

Ája 14 roků 8 měsíců ago #1449

• nina-ricci
Pěkně našlápnuté vozítko.... kůže luxusní, ale dle mě i nepraktická, také jsem po ní stonala a lpěla na ní při hledání vozu, ale nakonec jsem od toho upustila, protože v létě se na ní lepím a v zimě mi je zima, teda pokud nemá vyhřívané sedačky... ale jinak je mooc pěknej. Jakej je to rok výroby? ;)

Ája 14 roků 8 měsíců ago #1451

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Myslím Nino že vyhřívany sedačky má každej Brouk, kterej má sedačky v kůži. To by pak bylo v zimě hrozny v tom jezdit. Jinak rok výroby to je 2001- Mají info už mezi členy klubu na hlavním webu.

Ája 14 roků 8 měsíců ago #1456

• Ingi
Kuze snad musi bejt vzdycky vyhrejvana... to by clovek v zime opravdu trpel :lol: Neprakticka je, ale je uzasna... Miluju kuzi :D A to mam sam hadr :lol:

Ája 14 roků 8 měsíců ago #1463

• Moni
Teda pánové, je to tu samý TDIčko a koukněte na holky... pořizují si silnější motory... :lol:
Ájo, fakt pěkný, taky jsem po tomhle motoru koukala, ale rozhodlo turbo. ;) Do Jihlavy bys mohla opravdu přijet, docela bych chtěla porovnat mých 150 koníků s tvými 170... :)
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.672 sekund